Hotamış İlkokulu

Belgegeçer : 0 332 767 22 33
WEB https://hotamisilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Hotamış Mah. 134792.Sk. No12 Karapınar/KONYA
VİZYON : Öğrencilerimizi yaşama hazırlayan, devamlı olarak gelişmeyi ve yenilenmeyi sağlayan örnek ve öncü bir kurum olmayı hedefliyoruz.
MİSYON : Başarılı ve mutlu bir hayat için gerekli duygu, tutum ve alışkanlıkların kazanıldığı bir ortam sağlamak için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Saatler : 08:50-14:20
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Konya´dan ve Karapınar´dan ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : İlçemiz hakkında detaylı bilgiye belediyemizin internet sayfasından ulaşılabilir. (www.karapinar.bel.tr)
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz, ilimiz Konya´ya 80 km, ilçemiz Karapınar´a 24 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Geleneksel Çocuk Oyunları Şenlikleri düzenli olarak yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : KOP´la Oku, Geleceğini Doku adlı proje ile 2019 yılında okulumuza kütüphane kazandırılmıştır. Okulumuz eTwinning projelerine katılmakta, ulusal ve avrupa kalite etiketi alan öğretmenlerimiz bulunmaktadır. Yine bu kapsamda okulumuz eTwinning School etiketi almıştır.